obey-robots.txt
14 Augustus 2020, 16:42
Goedemiddag bezoeker
Navigatie
RSS Feeds
Articles Blog Downloads Forums News Web Links
Ruil text ads (adwords)
Krijg meer bezoekers en backlinks met Ad-Vertise.nl. Hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak je eigen tekst advertentie. Kies een advertentie formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
TV 2.0 wordt werkelijkheid bij Numericable
Admin
Kabelbedrijf lanceert het portaal Mijn 3D Kanaal

Brussel, 10 december 2010 - Numericable verbetert de tv-ervaring van zijn abonnees en lanceert het toegangsportaal Mijn 3D Kanaal. Het portaal biedt op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier toegang tot de VOD-videoclub Numeriplay 3D, tot educatieve software voor een beter begrip van 3D-HD en alle technologische aspecten die ermee verband houden, alsook tot fragmenten van onlangs in 3D uitgezonden fictie-, animatie- en documentairefilms. Het kabelbedrijf wil hiermee zijn klanten de nieuwe mogelijkheden op televisiegebied helpen ontdekken.
MIJN 3D KANAAL, EEN PORTAAL NAAR HET 3D-HD-UNIVERSUM

Dankzij Numericable konden de Brusselaars in oktober 3D-HD-televisie ontdekken via demonstraties over de mogelijkheden van deze revolutionaire technologie. Het kabelbedrijf vergemakkelijkt nu de implementatie van deze nieuwe technologie door het portaal Mijn 3D Kanaal te lanceren, dat een vereenvoudigde toegang biedt tot de wereld van 3D. Meer specifiek opent het portaal de deuren van Numeriplay, de 3DVOD- videoclub van Numericable. Klanten zullen toegang hebben tot tientallen programma"™s in 3D-HD (films, cartoons, documentaires enz.) en ook heel wat lange fragmenten kunnen bekijken uit fictie-, animatie- en documentairefilms die recent in 3D werden uitgezonden. Hiervoor heeft de klant wel een 3D-HD-televisietoestel nodig en een geschikte 3D-bril. Het portaal biedt aan abonnees tevens de mogelijkheid om 3D-televisie te ontdekken via ludieke demonstraties, die ervoor zorgen dat klanten alles te weten komen over de technologische eigenschappen van 3D, de vereiste bandbreedtes, de verschillende uitzendmodaliteiten en hoe deze functioneren.
TV 2.0 VOOR EEN BETERE TELEVISIE-ERVARING

TV 2.0 biedt nieuwe interactiemogelijkheden met het televisietoestel. Numericable heeft tools en diensten ontwikkeld die de tv-ervaring van zijn abonnees verbeteren door bijvoorbeeld de navigatie en zoektocht naar specifieke inhoud te vereenvoudigen. Dankzij de zoekmachine Numerisearch kunnen klanten makkelijk en snel programma"™s en video"™s terugvinden zonder zich te verliezen in allerlei gecompliceerde instructies.

Andere applicaties, zoals Numerispace en Daily Motion, bieden de mogelijkheid om foto"™s en video"™s te delen op het televisietoestel. Op die manier heeft iedere abonnee toegang tot gepersonaliseerde televisie.

Pascal Dormal, algemeen directeur van Numericable België: "Televisie 2.0 is nu echt aan het gebeuren. Numericable maakt televisie kijken niet alleen uiterst interactief door een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke ervaring aan te bieden aan alle klanten, maar dit gaat dankzij de kabel ook gepaard met een zeer hoge beeldkwaliteit. Zo vereist de uitzending van 3D-HD-inhoud een zeer hoge beeldresolutie, meer dan 50 megapixels per seconde, en een coderingssnelheid tussen 11 Mbps en 16 Mbps. Deze kwaliteit kan enkel worden aangeboden door bedrijven die beschikken over kabel en optische vezel zoals Numericable."

Bron Numericable
Smile
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'TV 2.0 wordt werkelijkheid bij Numericable', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Belgische kabel wordt opengesteld, meer concurrentie televiesieaanbod dus goedkoper? Nieuws van NumeriCable : 1 20 jul 2011
Boete voor NumeriCable voor het niet doorgeven Nederlandse zenders Nieuws van NumeriCable : 1 15 mei 2011
Numericable lanceert 18 nieuwe kanalen Nieuws van NumeriCable : 1 04 apr 2010
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: SvenAERTS228
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Gratis ads met Ad-Vertise
Ad-Vertise hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen.
Leden enquête
Tevreden met NumeriCable?

Ja
Ja
0% [0 stemmen]

Nee
Nee
100% [3 stemmen]

Stemmen: 3
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 02 apr 2010
339,640 unieke bezoeken